Over ons

EEN PROFESSIONNELE AMBACHTSMAN
toegewijd en gepassioneerd is je luisterend oor

‘Gepassioneerd door kunstsmeedwerk vanaf mijn jonge leeftijd, na een loopbaan in management, was het frusterend om deze passie te laten sluimeren. En natuurlijk vroeg ik me af: Waarom niet laten andere mensen genieten van mijn passie voor deze wereld van gebogen, vervaardigd, gewerkt ijzer? Zo besloot ik mijn droom te vervullen en een designer van unieke en exclusieve kunstsmeedwerk te worden.’ 

Christian Delisse

 

Hoe ons verhaal begon…

Claude Delisse

Voor elke creatie, laat ik mij door de Natuur inspireren en onthul ik mijn passie voor esthetiek, mijn zoek naar iets exclusiefs, mijn zoektocht naar een tijdloos design, terwijl ik mijn eigen stijl beweert. Daarom zult je hout, steen of zelfs glass in sommige van mijn creaties terugvinden.

Nature & Forge combineert deze natuurlijke materialen en smeedijzer in exclusieve kunst smeedijzere ontwerpen, meubilair en originele decoratievoorwerpen handgemaakt met tijdloze materialen en volgens eeuwenoude traditie.

De Belgische artiesten en ambachtslui met wie wij samenwerken zijn begaafd met vele talenten en komen uit verschillende achtergronden.

 

Elk ontwerp is uniek

en vertelt een verhaal… jouw verhaal