Onze aanpak

HEB JE EEN PROJECT, EEN BEHOEFTE, EEN WENS?

 

Een toegewijde en gepassioneerde professionele ambachtslui ontwerpt een speciaal smeedwerk naar jouw verlangens en draagt zijn steentje bij aan een gezellige en ontspannende sfeer in jouw woning of midden in de natuur.

Elke creatie is het voorwerp van een zoekopdracht die voortvloeit in een design voorgesteld aan de klant.

We houden rekening mee met verschillende parameters zoals de omringende architectuur, de ruimtelijke projectie, de veiligheidsnormen, opdrachtgeversverwachtingen …

De vervaardiging wordt in eigen atelier volledig verwezenlijkt. Volgens het project, worden elementen gevormd, gesmeed, samengebouwd… met maximale nauwkeurigheid en constante esthetische zorg.

De tevredenheid van onze klanten is
onze grootste beloning

 

  • La soudure

Wij beginnen altijd met een blanco blad om een voor jou uniek design te ontwerpen:

  • We komen bij jou thuis: om naar je behoeften te luisteren, de beoogde ligging te beoordelen, de omgeving en je huis stijl te bekijken, zodat we je best kunnen adviseren en optimaal op je verwachtingen inspelen.
  • We tekenen een schets: we tekenen op papier met de hand en een potlood een origineel design naar wens op basis van een foto en in harmonie met je huis en de leefomgeving.
  • We voltooien het ontwerp samen: je wordt actief betrokken ; wij leggen jou onze schets voor en samen maken we eventuele wijzigingen en/of aanvullingen.
  • Onze creaties zijn duurzaam: ze zijn ambachtelijk gemaakt in het zuiverse respect van tradities, ze worden door zandstraling, metallisering en poederlak behandeld, daardoor roesten ze niet en nemen ze de door jou gekozen kleur. Geen behoefte om ze in de loop der tijd te herschilderen.

Zodra het schets voltooid is, brengen we je ontwerp tot leven. Wij produceren, leveren en installeren.

Alle plaatsingen worden door onszelf uitgevoerd met zorg en respect van de omringende materialen.

Voor je aangepast project

 


Alles is mogelijk (onderhevig aan technische vereisten)