Hoe ons verhaal begon…

Het verhaal van Nature & Forge begon in 2009.

Na een carrière in financiën en management, besloot Christian Delisse zich te herscholen. Hij nam de tijd om na te denken en reflekteerde over zijn professionele toekomst. Tijdens deze periode besteedde hij ook meer tijd aan zijn favoriete hobbies: tekenen en smeedwerk creëren. Op een dag dat hij een tafeltablet maakte, was zijn jongere dochter verwonderd over zijn creatie en zei: ‘Papa, het is zo mooi wat je doet, je zou dit als beroep moeten doen’. Dit idee sloeg aan en enkele maanden later besloten Christian Delisse en Elena (zijn echtgenoot) een smeedijzeren bedrijf te lanceren. Het originele logo van de nieuwe onderneming werd gecreëerd en ontworpen door de oudste dochter van het echtpaar. 

Premier logo

Nature & Forge wordt aldus uit een familie samenwerking ontstaan.

In mei 2010, werd NF Artisans & Tradition SRL opgericht na de publicatie van haar statuten in het Belgische Staatsblad. Vanuit die tijd begonnen alle voorbereidingen voor marketing: creatie en maken van ontwerpen, zoeken naar een atelier, ontwikkeling van een website, enz… De nieuwe creaties werden voor het eerst in juni 2012 tentoongesteld.

Sinds maart 2017, geniet Nature & Forge van de wettelijke erkenning als ‘Erkend Ambacht’ toegekend door de Belgische FOD Economie, en is opgenomen in de lijst van ambachtslieden die geraadpleegd kan worden op de website van de FOD Economie.

Een mooie beloning voor een gepassioneerde en toegewijde ambachtsman.

 

Dit is hoe dit mooi avontuur begon…

en dankzij jullie het blijft doorgaan.

Bedankt voor jullie vertrouwen.